Balletwinkel la mariposa (BE 0739461781)

Algemene voorwaarden

1. Koop

De overeenkomst komt tot stand na aanvaarding van je bestelling door La Mariposa. La Mariposa heeft het recht bepaalde bestellingen te weigeren bijvoorbeeld wanneer zij niet in staat is de bestelling uit te voeren wanneer een artikel uitgeput is. Zij laat dit zo snel mogelijk aan jou weten en biedt indien mogelijk een alternatief aan. La Mariposa moet in dergelijk geval geen schadevergoeding betalen.
Prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten.

2. Betalingsmodaliteiten

De verbindingen zijn versleuteld met SSL. Je kan dus je betaling veilig uitvoeren volgens de gekozen betaaloptie.
La Mariposa zal je bestelling versturen van zodra de betaling is ontvangen. Wanneer de betaling niet ontvangen is binnen 10 dagen, zal de bestelling automatisch geannuleerd worden zodat de artikelen terug ter beschikking komen van andere klanten.

3. Bedenktermijn/retour

Je kan gedurende 14 dagen, te rekenen vanaf de dag die volgt op die van de levering, laten weten dat je van de aankoop afziet. Graag met vermelding van de reden zodat wij onze shop kunnen optimaliseren naar wensen van onze klant. Je stuurt de aankoop dan met tracking in de originele verpakking terug naar La Mariposa, Kamerijkstraat 21, 9041 Oostakker. De aankoop zal terug betaald worden van zodra de goederen in ongeschonden staat en in originele verpakking werden ontvangen. La Mariposa balletwinkel is niet verantwoordelijk voor zoek geraakte retourzendingen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het ordelijk verpakken en voldoende frankeren van de zending.

4. Garantie & Support

De garantietermijn op kleding is 3 maanden na ontvangst van de kleding. Uiteraard is deze garantie uitsluitend van kracht bij normale frequentie van dragen en wassen.  De kleding dient te worden gewassen volgens de wasvoorschriften in het kledingstuk, indien er gekozen werd voor een afwijkende wasmethode, zal de klacht te alle tijde ongegrond worden verklaard. Deze garantie vervalt wanneer er zonder overleg getracht is het gebrek te herstellen en/of de gebruiksaanwijzing en/of instructies niet werd gevolgd.

5. Het Belgisch recht is van toepassing 

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn.

6. Prijzen & verzendkost

Alle bij de artikelen genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW (6% op boeken). De verzendkosten zijn daar nog niet bij gerekend. Deze laatste zijn zichtbaar wanneer je de artikelen naar je winkelmand plaatst en zijn afhankelijk van de gekozen verzendmethode en land.
Verzending is vanaf 50 euro gratis voor België en verlaagd voor Nederland.

7. Klachten

Wij vinden het heel belangrijk om kwaliteitsproducten aan te bieden. Gelieve bij ontvangst, onmiddellijk de artikelen te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken te melden via mail info@lamariposa.be. 

8. Overmacht

La mariposa heeft in geval van overmacht het recht om de uitvoering van de bestelling op te schorten of zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, door dit schriftelijk mee te delen aan de klant en dit zonder dat la mariposa gehouden is tot enige schade vergoeding, tenzij de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

La mariposa danswinkel
http://www.lamariposa.be/webshop/nl/

Kortrijksepoortstraat 228
9000 Gent
+32 9 330 46 55
BTW BE 0739 461 781