Jolina ballerina beweegbare balletpop
  • Jolina ballerina pop
  • Jolina ballerina beweegbare balletpop
  • Jolina ballerina balletpop

Jolina ballerina pop

€ 22,95
Inclusief belasting

Deze fantastische ballerina pop van Zapf Creation is jammer genoeg niet meer in de winkel te verkrijgen, maar wij hebben er voor u een paar zo goed als nieuwe kunnen bemachtigen! Niet te onderscheiden van nieuw, enkel zonder de doos.
Haar lichaam heeft 14 beweegpunten waardoor ze in alle mogelijke ballethoudingen kan geplaatst worden. Jolina heeft mooi, lang, blond haar waarmee je uren lang kan spelen. Een echte aanrader voor kleine (en grote) ballerina's. Ze is ca 34cm hoog

Poppen kunnen lichtjes verschillen van outfit naargelang de versie van de pop. Ze zijn allemaal mét rose kledij die aan en uit kan gedaan worden om te wassen.

Ook verkrijgbaar bijhorende cd met balletmuziekjes en boekje met voorbeeldoefeningen en tip om je eigen tutu te maken!

Aantal

  • Beveiligingsbeleid
Voorlopig werken wij enkel met overschrijvingen, dus geen vrees voor onveilige betalingen of extra kosten Beveiligingsbeleid Voorlopig werken wij enkel met overschrijvingen, dus geen vrees voor onveilige betalingen of extra kosten
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 90 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 90 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
4 Items
Gebruikt

Je bent misschien ook geïnteresseerd in