silicone teenbescherming dansers
  • gel teenspreider
  • silicone teenbescherming dansers

Gel voet- en teenbescherming

€ 2,75
Inclusief belasting

Gel teenbescherming.

Model 1: teenscheider houdt je tenen uit elkaar en voorkomt pijn bij scheef staande tenen (per paar)

Model 2: combinatie teenscheider met bescherming voor pijnlijke knobbel bij halux valgus of  halux rigidus (per paar)

Model 3: op maat knipbare teenhoes tegen pijnlijke plaatsen op de tenen zoals likdoorns of eelt (per stuk van 15cm)

Model 4: silicone teenscheider die over 2 tenen geschoven moet worden, verplaatst zich niet tijdens het wandelen (per paar)

Model 5: teenhoes tegen pijnlijke knobbels op de bovenkant van de grote teen. Inkortbaar met schaar voor optimale pasvorm (per paar)

Model 6: teenhoes tegen pijnlijke knobbels op de bovenkant van de smallere tenen. Inkortbaar met schaar voor optimale pasvorm (per paar)

model
Aantal

  • Beveiligingsbeleid
Voorlopig werken wij enkel met overschrijvingen, dus geen vrees voor onveilige betalingen! Beveiligingsbeleid Voorlopig werken wij enkel met overschrijvingen, dus geen vrees voor onveilige betalingen!
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
10 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in