• halve dansschoen

dansvoetjes, halve dansschoen

€ 9,35
Inclusief belasting

Binnenkort Nieuwe voorraad

Huidskleurige halve dansschoen in elastische netstof met 2 delige zool. Gezien de elasticiteit van dit schoentje, past de gekozen maat voor meerder voetmaten!

Voor modern of lyrische dans. Om 'blootvoets' te dansen maar toch te kunnen draaien zonder te blijven kleven aan de vloer. 

Verkrijgbaar in 3 maten: 33-35 (kies 35), 36-38 (kies 37) en 39-41 (kies 39)

Schoenmaat
Aantal

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
16 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in