kleurboek ballet Rachel Ellen
  • kleurboek ballet Rachel Ellen
  • ballet kleurboek Rachel Ellen

Ballerina kleurboek Rachel Ellen

€ 4,50
Inclusief belasting

12 pagina's met toffe ballerina tekeningen om in te kleuren. Linker zijdes zijn blanco gelaten om zelf op te kunnen tekenen.

Elke tekening geeft ook wat uitleg over de balletposes. Engelse teksten

Afmetingen 20,5cm x20.5 cm, FSC papier

Aantal

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
SQCBK1
11 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in