Boek tiny gaat op balletboek soft cover
  • Boek tiny gaat op balletboek soft cover
  • Leesboek Tiny gaat op ballet
  • Tiny op ballet beginnende lezers boek

Leesboek Tiny gaat op ballet voor beginnende lezertjes

€ 6,50
Inclusief belasting

Tiny gaat op ballet in versie voor beginnende lezertjes (AVI-M3)
Tiny doet in een klasje balletoefeningen. Ze droomt ervan een beroemd balletdanseres te worden en in het ballet door de prins opgetild te worden. 

ca 19,2 x 14,7 x 0,6 cm

Aantal

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
9789030362579
4 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in