• Aanbieding!
Barbie mariposa kleur- en stickerboek ballet
  • Barbie mariposa kleur- en stickerboek ballet
  • Barbie mariposa ballerina stickers en kleurprenten
  • Barbie stickerboek ballet

ballet kleurboek stickerboek Barbie Mariposa

€ 3,50
Inclusief belasting

Barbie Mariposa kleur-, schrijf- en stickerboek. Boek met kleurplaten en stickervellen thema Barbie Mariposa (vlinder ballerina) gebaseerd op de gelijknamige tekenfilm.
Zoek de sticker die bij de kleine afbeelding past en plak hem op. Neem dan je kleurpotloden en kleur het plaatje in. Schrijf de woorden door met je potlood over de grijze letters heen te gaan.
Veel schrijf, plak en kleurplezier voor jouw kleine ballerina. Ideaal voor in de auto of op restaurant!

Uitgeverij Hemma

Aantal

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
20 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in