balletpak spaghetti bretel turkoise
  • balletpak spaghetti bretel turkoise

Balletpak spaghettibretel turkoise

€ 32,00
Inclusief belasting

Balletpak met borstfrons voor, spaghettibretel

Kledingmaat
Kleur
Aantal

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.

Klassiek balletpak met diepe ruguitsnijding. Gemaakt uit matte nylon/spandex die in 4 richtingen rekt. Kindermaten met volledige voering in het voorpand, volwassen maten met enkel het borststuk gevoerd

UNIFORM TIENERS

MT2214N
15 Items

Datasheet

Materiaal
katoen/ lycra

Je bent misschien ook geïnteresseerd in