Dansschool en Dansshop
De lessen starten op 4 september
Het is steeds mogelijk in te schrijven gedurende het lopende semester!

Alle inschrijvingen voor nieuwe leerlingen en aankoop uniformen voor het schooljaar 2023-2024
Koop nog geen kledij voor u geïnformeerd heeft in de school. De school heeft een uniform dat op afspraak kan aangekocht worden.

Voorverkoop kledij & inschrijvingen

Kortrijksepoortstraat 228, 9000 Gent
Zondag 27 augustus 14u00 tot 17u00

Voor leden die eerst een proefles willen volgen, laten we nog iets weten over een eventueel 2de verkoopmoment eind september. We wachten hiervoor de covid maatregelen af… Draag makkelijke sportkledij voor de proefles (vb legging of short met aansluitende t-shirt, sokken)

Hoe elektronisch inschrijven?

* Indien u enkel een vraag heeft, gelieve dan enkel een mail te sturen naar info@lamariposa.be en NIET het inschrijvingsformulier te gebruiken.

* Via het inschrijvingsformulier hieronder of telefonisch op het nummer 09/330.46.55 EN het lesgeld te vereffenen door het te storten op de rekening BE70 751206075025, AXABBE22 met vermelding van naam, klas of het cash te betalen bij aanvang van de 2de les.

Tip: Uw elektronisch inschrijving kan u zelf bevestigen door te betalen. Hierdoor wordt uw plaats gereserveerd in de gekozen klas. Betaalde inschrijvingen krijgen steeds voorrang op niet betaalde! Wil u dus zeker zijn van een plaats, bevestig dan zo snel mogelijk uw inschrijving.
Copyright © 2022 by Tirechat  ·  All Rights reserved  ·  e-mail: tirechat@gmail.com