sporttas Sansha
  • sporttas Sansha
  • dance bag black

zwarte ballerina sporttas Sansha Dance

€ 23,95
Inclusief belasting

Het hebbeding voor een georganiseerde danser... Super handige zwarte sporttas van het merk Sansha met heel veel aparte opbergvakken.

1 voorvak met rits, 1 zijvak in net met strop, 1 zijvak in stevige stof met strop. Binnenin ook extra opbergvakken.

Handdrager zowel als schouderriem. Rose print 'Dance' met sterretjes rond en daarnaast print met pointes. 

afmetingen 46*23*29cm

Kleur
Aantal

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
KBAG21
11 Items

Datasheet

Kleur
zwart

Je bent misschien ook geïnteresseerd in