• Nieuw
ballerina schaar ballet
  • ballerina schaar ballet

ballerina schaar

€ 3,65
Inclusief belasting

Met deze prachtige ballerina schaar is knutselen gegarandeerd een feest! Op de schaardelen staat een cm aanduiding tot 5cm.
Gemaakt voor kleine vingertjes. Extra veiligheidshoesje voor over de schaardelen voor tijdens transport of om op te bergen.
Roestvrij staal 14*5.5x1cm
Zie ook ballerina knutselset, waar deze schaar al inbegrepen zit.

Aantal

  • Beveiligingsbeleid
Voorlopig werken wij enkel met overschrijvingen, dus geen vrees voor onveilige betalingen of extra kosten Beveiligingsbeleid Voorlopig werken wij enkel met overschrijvingen, dus geen vrees voor onveilige betalingen of extra kosten
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 90 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 90 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
6 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in