• Nieuw
ballerina paraplu ballet danseres
  • ballerina paraplu ballet danseres
  • ballet paraplu ballerina

paarse ballerina paraplu

€ 14,95
Inclusief belasting

Met deze prachtige, stevige ballerina paraplu is het een plezier om in de regen te lopen! Hij is speciaal ontworpen voor kinderen.
De top en de balijnen zijn beschermd met pvc bolletjes om verwondingen te vermijden.
Hij opent makkelijk door hem open te schuiven en niet met een automatisch veersysteem waar kleine vingertjes tussen kunnen geraken.
Dichtgevouwen kan je hem mooi samen houden door een velcro lint.
ca 59 cm diameter

Aantal

  • Beveiligingsbeleid
Voorlopig werken wij enkel met overschrijvingen, dus geen vrees voor onveilige betalingen of extra kosten Beveiligingsbeleid Voorlopig werken wij enkel met overschrijvingen, dus geen vrees voor onveilige betalingen of extra kosten
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 90 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 90 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
8 Items

Datasheet

Materiaal
Polyester

Je bent misschien ook geïnteresseerd in