ballerina paraplu ballet danseres
  • ballerina paraplu ballet danseres
  • ballet paraplu ballerina

paarse ballerina paraplu

€ 15,95
Inclusief belasting

Met deze prachtige, stevige ballerina paraplu is het een plezier om in de regen te lopen! Hij is speciaal ontworpen voor kinderen.
De top en de balijnen zijn beschermd met pvc bolletjes om verwondingen te vermijden.
Hij opent makkelijk door hem open te schuiven en niet met een automatisch veersysteem waar kleine vingertjes tussen kunnen geraken.
Dichtgevouwen kan je hem mooi samen houden door een velcro lint.
ca 59 cm diameter

Aantal

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
4 Items

Datasheet

Materiaal
Polyester

Je bent misschien ook geïnteresseerd in