ballerina lappenpop
  • ballerina lappenpop

ballerina lappenpop balletpop

€ 11,95
Inclusief belasting

Deze balletpop heeft prachtig blauwe geborduurde ogen en lang rose haar.
Haar jurk kan uit, de schoenen niet. Ze draagt een zilveren ketting en een rose satijnen strik om haar dotje dat met roosjes bezet is.
Ze is ca 30cm groot. De vulling is zacht en onschadelijk voor kleine kindjes.

Aantal

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.

Lappenpop ballerina met zachte kussen vulling (géén bolletjes). ca 30cm. Kledij kan niet uitgetrokken worden.

3 Items

Datasheet

Kleur
Roze
Materiaal
Katoen
Polyester

Je bent misschien ook geïnteresseerd in