• Aanbieding!
balletpak open rug kant
  • balletpak open rug kant
  • balletpak kant bordeaux zwart

balletpakje open rug kant zwart of bes

€ 22,95
Inclusief belasting

balletpakje met spaghetti bretel. Kant op bovenstuk borst en rugstuk. Prinsessennaden voor en borstfrons voor mooie pasvorm.

Rugstuk bovenkant in kan en onderkant  gekruist en open. Gevoerd borststuk met stevige brede elastiek als ondersteun

Verkrijgbaar in kleur bes of zwart

Kledingmaat
Kleur
Aantal
Laatste items in voorraad

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
2 Items

Datasheet

Materiaal
Kant
katoen/ lycra

Je bent misschien ook geïnteresseerd in