• Aanbieding!
balletpak spaghetti bretel bruin grijs
  • balletpak spaghetti bretel bruin grijs

grijs of bruin balletpakje Sansha spaghetti bretel

€ 20,00
Inclusief belasting

Balletpakje merk Sansha Jenna met spaghetti-bretel. Gefronst borststuk met ingewerkte voering. Met prinsessennaden voor en achter.

Zachte Meryl/ lycra stof. Verkrijgbaar kleuren donkergrijs, chocolade.

Kledingmaat
Kleur
Aantal
Laatste items in voorraad

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
Jenna
1 Items

Datasheet

Materiaal
Meryl
lycra

Je bent misschien ook geïnteresseerd in