knot netje rose lila ballet
  • knot netje rose lila ballet

Knotnetje haarnet rose lila

€ 3,75
Inclusief belasting

Gehaakt haarnetje voor dot / knot in fel rose of lila met bijpassende roosjes. Om boven het knotje te dragen.

In de opening zit een haarelastiekje verwerkt zodat het mooi blijft zitten. Vast te pinnen met knotspelden (ook verkrijgbaar in onze shop)

Zie ook donuts, indien u dun haar heeft, om uw knot groter te doen lijken.

Kleur
Aantal

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
33 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in