• Aanbieding!
ballet voetstretcher voor wreef en tenen
  • ballet voetstretcher voor wreef en tenen

Voetstretcher

€ 53,45
€ 48,11 10% korting
Inclusief belasting

Voetstretcher in hoogwaardige kunsttstof ABS: Acrylonitril-butadieen-styreen, gekend om zijn hoge slagvastheid en krasbestendigheid. 6 delige set (inclusief opbergtas)

Kleur
Aantal
Laatste items in voorraad

  • Beveiligingsbeleid
Voorlopig werken wij enkel met overschrijvingen, dus geen vrees voor onveilige betalingen! Beveiligingsbeleid Voorlopig werken wij enkel met overschrijvingen, dus geen vrees voor onveilige betalingen!
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.

Voetstuk in comfortabel micro elastisch materiaal dat makkelijk opent en sluit. Door de velcro sluiting kies je zelf de druk die je wil plaatsen en met de gesloten tip stretch je samen met de wreef ook de tenen. Extra accessoires zoals de brede band voor extra druk en de mousse (om de hielpositie te verhogen). Stokgedeelte kan losgedraaid worden om te gebruiken als massage voor kuiten en voeten en maakt het compacter om op te bergen in de mooie bijgeleverde opbergtas.

1 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in