Sansha balletschoen zwarte canvas 3/4 zool prince 2
  • Sansha balletschoen zwarte canvas 3/4 zool prince 2

Sansha balletschoen zwarte canvas met 3/4 zool Prince2

€ 17,95
Inclusief belasting

Deze professionele dansschoen van Sansha (model Prince 2) in zwart katoen heeft een 3/4 lederen zool die er voor zorgt dat je een prachtige cou de pied hebt!

Dit model heeft in tegenstrijd met de meeste balletschoenen een linker en een rechter kant. Let dus goed op dat je de schoen aan de juiste voet draagt.
Breedte maat is wijd, geschikt dus voor brede voeten.

Kleur
Schoenmaat
Aantal

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq en Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u na bestelling, via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq en Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u na bestelling, via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Levering: Verzendkost volgens de door u gekozen verzendoptie.
Na ontvangst van uw betaling, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode 
(meestal levering binnen de 3 dagen).
Vanaf 50 euro GRATIS LEVERING in België en kortingslevering in NL.
GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Levering: Verzendkost volgens de door u gekozen verzendoptie. Na ontvangst van uw betaling, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode (meestal levering binnen de 3 dagen). Vanaf 50 euro GRATIS LEVERING in België en kortingslevering in NL. GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retour:
Niet tevreden, geld terug. Stuur je ongebruikt artikel in de originele verpakking terug binnen de 14 dagen na ontvangst. Retour: Niet tevreden, geld terug. Stuur je ongebruikt artikel in de originele verpakking terug binnen de 14 dagen na ontvangst.
Prince 2
8 Items

Datasheet

Kleur
zwart
Materiaal
Katoen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in