balletschoen leder volle zool rose zwart
  • balletschoen leder volle zool rose zwart

lederen balletschoen Roch Valley volle zool zwart of rose (smalle voet)

€ 20,00
Inclusief belasting

Lederen balletschoen met volle zool, merk Roch Valley. Elastiek op wreef en touwtje om breedte aan te passen. Verkrijgbaar in rose of zwart.

Smalle leest!

Kleur
Schoenmaat
Aantal

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
Ophelia
5 Items

Datasheet

Kleur
Roze
zwart
Materiaal
leder

Je bent misschien ook geïnteresseerd in