Tiny gaat op ballet hardcover
  • Tiny gaat op ballet hardcover

Boek Tiny gaat op ballet hardcover

€ 6,50
Inclusief belasting

Laatste versie van het populaire boekje Tiny gaat op ballet. Zinnen werden vereenvoudigd voor makkelijker lezen. Tekeningen zijn hetzelfde gebleven als de vorige versies.

Tiny gaat op ballet hardcover versie. Uitgeverij Casterman. ISBN 9789030372271. Hoe kan je een prima ballerina worden? Tiny volgt balletles terwijl poes Mimi en hondje Poeffie naar haar kijken. Ze droomt ervan om later op het grote podium te staan in de rol van Assepoester. Leerrijk boek over ballet met mooie prenten over de balletles en de basispassen. Balletboek goed voor jongens en meisjes uit de lagere school

Zie ook Tiny op ballet voor beginnende lezertjes (met makkelijk leesbaar lettertype en eenvoudigere taal) en stickerboek Tiny op ballet

Aantal

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
9789030372271
33 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in