• Nieuw

Ballerina puzzel Felicie 60 stuks (6+)

€ 19,75
Inclusief belasting

Herbeleef het avontuur van Felicie, een jonge Bretoense wees die er alles aan doet om haar droom te vervullen, met de hulp van haar beste vriend Victor: ze wil hoofddanseres worden bij de Opera van Parijs. 
Deze puzzel is niet meer verkrijgbaar in de winkel, dus wij hebben voor u een reeks zo goed als nieuwe bij elkaar gezocht!
Gebaseerd op de gelijknamige film 'Ballerina', bestaat uit 60 stukjes. Makkelijk te maken en geschikt voor kinderen van 6 tot 9 jaar.

In liggend formaat is hij 36 cm lang en 26 cm breed, stukjes zijn ca 4 op 3cm groot.

Aantal

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
9 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in