jolina ballerina ballet pop met beweegbare gewrichten
  • jolina ballerina ballet pop met beweegbare gewrichten
  • Jolina ballerina ballet pop
  • Jolina ballerina balletpop

Jolina ballerina pop

€ 23,95
Inclusief belasting

BESTSELLER

Deze fantastische ballerina pop van Zapf Creation wordt jammer genoeg niet meer geproduceerd, maar wij hebben er voor u een paar zo goed als nieuwe kunnen bemachtigen!
Niet te onderscheiden van nieuw, enkel zonder de doos.
Haar lichaam heeft 14 beweegpunten waardoor ze in alle mogelijke ballethoudingen kan geplaatst worden. Jolina heeft mooi, lang, blond haar waarmee je uren lang kan spelen (incl borsteltje)
Een echte aanrader voor kleine (en grote) ballerina's. Ze is ca 34cm hoog

Poppen kunnen lichtjes verschillen van outfit naargelang de versie van de pop. Ze zijn allemaal mét rose kledij die aan en uit kan gedaan worden om te wassen.

Zie ook cd met balletmuziekjes en boekje met voorbeeldoefeningen en tip om je eigen tutu te maken en  Extra outfits

Aantal

  • U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop.
Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag. U kan beveiligd betalen via bankcontact, Payconiq, Ideal vanaf 15 euro aankoop. Onder de 15 euro kan u enkel overschrijven op ons rekeningnummer dat u via mail krijgt samen met het te betalen bedrag.
  • Leveringsbeleid
Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak. Leveringsbeleid Na ontvangst van uw betaling op onze rekening, versturen wij uw pakket volgens de gekozen verzendmethode. GRATIS levering vanaf 50 euro! GRATIS afhaling in de shop op afspraak.
  • Retourbeleid:
Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen. Retourbeleid: Niet tevreden over een bepaald artikel? Laat het ons zeker weten, dan bekijken we wat we voor u kunnen doen.
5 Items
Gebruikt

Je bent misschien ook geïnteresseerd in